Awlgrip – Quality Yachtpainting

Als uw jacht een doffe uitstraling heeft en u van plan bent om uw jacht te laten spuiten, dan bent u bij Quality Yachtpainting aan het juiste adres. 

De meeste jacht eigenaren komen wanneer het jacht op veel plekken dof begint te worden. De eerste jaren, wanneer het verkrijten van de gelcoat begint, wordt met zwaar poetsen nog een goed resultaat behaalt maar naar loop van tijd is de gelcoat na het poetsen weer snel dof.

Vaak wordt hier te lang tegen aangekeken om kosten uit te sparen, maar dit komt niet ten goede van de waarde van het jacht. Wanneer u ervoor kiest om uw jacht te laten spuiten, wordt uw gelcoat weer goed beschermd, is makkelijk schoon te houden en zeker niet onbelangrijk dat uw jacht er weer schitterend uitziet.

Wij kunnen uw jacht professioneel spuiten in Awlgrip topcoat. Deze 2 componenten verf staat als beste bekend in de branche om de slagvastheid, mooie kleur en hoge glans. De duurzame kwaliteit van deze 2 componenten verf (Awlgrip) verhoogt ook de gebruiksvriendelijkheid. Awlgrip heeft een mooie kleurenkeuze, voor ieder wat wils. Deze lak staat bekend om het schoon houden met water of een beetje groene zeep.

Het zwaar poetsen van uw jacht zal 10 jaar overbodig zijn door de hooglans en kwaliteit van deze lak. De Awlgrip wordt in 3 of 4 lagen gespoten om de juiste laag dikte te krijgen, indien nodig wordt er eerst een epoxy primer aangebracht, ook dit gaat weer in 3 lagen om de kwaliteit te garanderen. De biezen/striping plaatsen wij met behulp van een laser strak op uw jacht.

Awlgrip is dan ook toonaangevend in onze branche. 
 
Het jacht zal weer als nieuw zijn. U zult trots zijn op het eindresultaat, en waaraan u voor jaren plezier beleeft.

Hieronder kunt u het werk zien van een oud en verweerd schip bij ons. De foto’s tonen hoe wij er letterlijk weer een ‘plaatje’ van kunnen maken. In de portfolio staan veel meer eindresultaten van dit soort behandelingen.

Voor meer informatie de awlgrip behandeling van uw boot en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.