Quality Yachtpainting over Awlgrip

Als uw jacht een doffe uitstraling heeft en u van plan bent om uw jacht te laten spuiten, dan bent u bij Quality Yachtpainting aan het juiste adres.

Uw jacht wordt bij ons professioneel gespoten in Awlgrip topcoat. Deze 2 componenten verf staat als beste bekend in de branche om de slagvastheid, mooie kleur en hoge glans. De duurzame kwaliteit van deze 2 componenten verf verhoogt ook de gebruiksvriendelijkheid. Awlgrip heeft een mooie kleurenkeuze, voor ieder wat wils. Awlgrip wordt in 3 of 4 lagen gespoten om de juiste laag dikte te krijgen, indien nodig wordt er eerst een epoxy primer aangebracht, ook dit gaat weer in 3 lagen om de kwaliteit te garanderen. De biezen/striping plaatsen wij met behulp van een laser strak op uw jacht. Deze lak staat bekend om het schoon houden met water of een beetje groene zeep.

Het gehele systeem, van plamuur, primers tot topcoat is zeer prettig verwerkbaar en van het hoogste niveau. Door de laboratoria en testcenters met hun vakmensen als ondersteuning is voor ons hierdoor al van af het begin de beste keuze om uw jacht weer in topconditie te brengen.

Awlgrip is dan ook toonaangevend in onze branche. 
 
Het jacht zal weer als nieuw zijn. U zult trots zijn op het eindresultaat, en waaraan u voor jaren plezier beleeft.

Voor meer informatie de awlgrip behandeling van uw boot en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.

Wij staan op de website van Awlgrip door jaren trouwe klant te zijn met de juiste manier van werken. Dit is uniek en zijn wij uiteraard zeer trots op! bekijk awlgrip.com