Quality Yachtpainting over Alexseal en Awlgrip

Als uw jacht een doffe uitstraling heeft en u van plan bent om uw jacht te laten spuiten, dan bent u bij Quality Yachtpainting aan het juiste adres.

Uw jacht wordt bij ons professioneel gespoten in Alexseal of Awlgrip. Deze 2 componenten verf staan als beste bekend in de branche om de slagvastheid, mooie kleur en hoge glans. De duurzame kwaliteit van deze 2 componenten verf verhoogt ook de gebruiksvriendelijkheid. Er is een mooie kleurenkeuze, voor ieder wat wils en wordt in 3 of 4 lagen gespoten om de juiste laag dikte te verkrijgen, indien nodig wordt er eerst een epoxy primer aangebracht, ook dit gaat weer in 3 lagen om de kwaliteit te garanderen. De biezen/striping plaatsen wij met behulp van een laser strak op uw jacht. Deze lak staat bekend om het schoon houden met water of een beetje groene zeep.

Alexseal heeft een basecoat systeem waar wij zeer graag mee werken. De eerste laag is één dekkende kleurlaag met zeer hoge pigment en daarover gaan drie lagen Clear coat Alexseal. Om het eindresultaat nog mooier af te maken spuiten we de biezen voor dat de Clear coat er op gaat om de randen van de biezen te verminderen. Daarbij is dit hoogwaardige basecoat systeem van Alexseal zeer hard, minder krasgevoelig en qua glans en u.v. bescherming de beste in onze branche. Voor de mensen die nog een stap verder willen schuren we het geheel dan nog een keer en spuiten het weer af met blanken lak om de biezen weg te laten smelten en het aanvoelt als een geheel.

De beide systemen, van plamuur, primers tot kleurlak is van het hoogste niveau. Door de laboratoria en testcenters met hun vakmensen als ondersteuning is voor ons hierdoor al van af het begin de beste keuze om uw jacht weer in topconditie te brengen voor vele jaren.

Alexseal en Awlgrip zijn dan ook toonaangevend in onze branche. 
 
Het jacht zal weer als nieuw zijn. U zult trots zijn op het eindresultaat, en waaraan u voor vele jaren plezier beleeft.

Voor meer informatie over Alexseal en Awlgrip behandeling van uw boot en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.