Boot Schilderen in Lelystad

Uw boot is een bron van plezier en ontspanning. Wij schilderen en onderhouden uw pleziervaartuig. Elk jacht is specifiek en kan niet altijd een “standaard” behandeling krijgen, daarom wordt er gewerkt met zorgvuldig materiaal en productkeuze die staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Het jachtschildersvak is een ambacht. Hierdoor is er veel mogelijk om uw jacht er uniek uit te laten zien en wij doen dit met veel plezier.

Wij zijn gevestigd in Lelystad, het centrum van watersport Nederland. Het pand aan de Houtribhaven is voorzien van een spuitcabine van 15 meter en voldoet aan alle milieu eisen. De haven heeft alle voorzieningen om uw jacht in het pand te plaatsen (zie foto nr.1). Het lidmaatschap bij de HISWA en als officieel GELLSHIELD CENTRE zullen zorgdragen voor o.a. de garantie.

De variatie van water en het aanbod van jachten in Nederland geven de mogelijkheid een keuze te maken welke het beste bij u past.

De klassieke charme van hout, snelheid met polyester, de strakke vormen van staal en aluminium, de luxe van comfort of zo vaak mogelijk het water op gaan zijn allemaal overtuigingen om een jacht te bezitten.

Voor meer informatie het schilderen van uw boot en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.

20 jaar fulltime ervaring

Rolf van Eijck en Roos Fluit voeren samen het jachtschildersvak uit met heel veel gedrevenheid, met 20 jaar fulltime ervaring in het plamuren of refitten van plezierjachten treft u bij ons een vakkundig advies. Het advies kan gaan over kleur stellingen of mogelijke verbeter punten van uw jacht.

Om het compleet te maken werken wij daarom samen met vakbedrijven. Met RVS onderdelen en motortechniek ondersteunend, Composiet verwerker of een timmerman kunnen wij u de volledige service bieden.

Kwaliteitsproducten zoals International voor de onderwatersystemen en Awlgrip voor boven de waterlijn staan – in combinatie met ons harde werken – garant voor een optimaal resultaat.

Onze spuitloods is een verwarmde ruimte die voldoet aan de huidige strenge milieueisen. Met een zeer goede afzuiginstallatie zijn wij in staat u top werk/kwalliteit te leveren.

De Houtribhaven heeft een 20 tons staandemast kraan, met een mastenkraan tot 24 meter hoogte zodat uw jacht gemakkelijk vanuit het water in onze loods geplaatst kan worden.

Betrouwbaarheid, service en tevredenheid over de werkwijze/planning en het afgeleverde werk staan bij ons voorop. Wanneer u voor Quality Yachtpainting kiest, dan kiest u voor persoolijke benadering, punctualiteit en kwaliteit van een hoog niveau.

Jachtschildersbedrijf Quality Yachtpainting is gevestigd op het terrein van de Houtribhaven in Lelystad, direct aan het IJsselmeer ten noorden van de Houtribsluizen en op 200 meter van de Bataviahaven.

Voor meer informatie het plamuren van uw boot en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.