Quality Yachtpainting
Houtribhaven 8
8242 PC Lelystad
+31(0)320 26 12 22

Quality Yachtpainting: Jachtschilder | Bootonderhoud - Boot
 

Jacht Plamuren met Quality Yachtpainting jachtservice

Uw jacht is een bron van plezier en ontspanning. Wij onderhouden (inclusief het plamuren) uw pleziervaartuig. Elk vaartuig is specifiek en kan niet altijd een "standaard" behandeling krijgen, daarom wordt er gewerkt met zorgvuldig materiaal en productkeuze die staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Het jachtschildersvak is een ambacht. Hierdoor is er veel mogelijk om uw jacht er uniek uit te laten zien en wij doen dit met veel plezier.

Wij zijn gevestigd in Lelystad, het centrum van watersport Nederland. Het pand aan de Houtribhaven is voorzien van een spuitcabine van 15 meter en voldoet aan alle milieu eisen. De haven heeft alle voorzieningen om uw jacht in het pand te plaatsen.

De variatie van water en het aanbod van jachten in Nederland geven de mogelijkheid een keuze te maken welke het beste bij u past.

De klassieke charme van hout, snelheid met polyester, de strakke vormen van staal en aluminium, de luxe van comfort of zo vaak mogelijk het water op gaan zijn allemaal overtuigingen om een jacht te bezitten.

Voor meer informatie het plamuren van uw jacht en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.