Jacht plamuren

Plamuurwerkzaamheden door Quality Yachtpainting

Quality Yachtpainting heeft zeer veel ervaring om uw jacht uiterst strak te plamuren. Daarmee leggen we de basis voor een zeer fraaie afwerking. Wij maken hierbij alleen gebruik van de kwaliteit producten van Awlgrip voor boven en International voor onder de waterlijn.

De filler van Awlgrip heeft als groot voordeel zeer licht te zijn wat voor de sportieve jachteigenaren uiteraard belangrijk is.

Het kan gaan om een casco schip of plaatselijke grote of kleine reparaties zijn wij in staat om dit voor u te realiseren. Bij staal en aluminium is het zeer belangrijk dat alle corrosie weggehaald is en dan met de juiste primers voorbewerken. Bij polyester kunnen ook scheuren zijn ontstaan deze bouwen wij eerst op met fiber matten om dan af te werken met plamuur. De plamuur aanbrengen om dezelfde hoogte en strakheid te krijgen als de bestaande vlakken van het schip. Lasnaden rond afwerken heeft een groot voordeel in het makkelijk afvoeren van vuil met schoonmaken wat weer ten goede is voor uw jacht.

Samen met bespreken wij uw wensen hierin met ons advies om het jacht weer strak, goed beschermt en stralend te maken.

Tijdens het gehele proces staat uw jacht in onze spuitloods, die aan alle milieueisen voldoet, in onze verwarmde cabine met afzuiging.

Het geheel wordt uiteraard weer afgewerkt met de topcoat van Awlgrip. Wij bieden u een ruime keuze aan kleuren, die wij op grote gespoten kleuren kaarten kunnen laten zien en u krijgt dan een gedrukte kleuren kaart mee om rustig thuis de kleur te bepalen.

20 jaar fulltime ervaring

Rolf van Eijck en Roos Fluit voeren samen het jachtschildersvak uit met heel veel gedrevenheid, met 20 jaar fulltime ervaring in het plamuren of refitten van plezierjachten treft u bij ons een vakkundig advies. Het advies kan gaan over kleur stellingen of mogelijke verbeter punten van uw jacht.

Om het compleet te maken werken wij daarom samen met vakbedrijven. Met RVS onderdelen en motortechniek ondersteunend, Composiet verwerker of een timmerman kunnen wij u de volledige service bieden.

Kwaliteitsproducten zoals International voor de onderwatersystemen en Awlgrip voor boven de waterlijn staan – in combinatie met ons harde werken – garant voor een optimaal resultaat.

Onze spuitloods is een verwarmde ruimte die voldoet aan de huidige strenge milieueisen. Met een zeer goede afzuiginstallatie zijn wij in staat u top werk/kwalliteit te leveren.

De Houtribhaven heeft een 20 tons staandemast kraan, met een mastenkraan tot 24 meter hoogte zodat uw jacht gemakkelijk vanuit het water in onze loods geplaatst kan worden.

Betrouwbaarheid, service en tevredenheid over de werkwijze/planning en het afgeleverde werk staan bij ons voorop. Wanneer u voor Quality Yachtpainting kiest, dan kiest u voor persoolijke benadering, punctualiteit en kwaliteit van een hoog niveau.

Jachtschildersbedrijf Quality Yachtpainting is gevestigd op het terrein van de Houtribhaven in Lelystad, direct aan het IJsselmeer ten noorden van de Houtribsluizen en op 200 meter van de Bataviahaven.

Voor meer informatie het plamuren van uw boot en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.