Jacht plamuren

Plamuurwerkzaamheden door Quality Yachtpainting

Quality Yachtpainting heeft zeer veel ervaring om uw jacht uiterst strak te plamuren. Daarmee leggen we de basis voor een zeer fraaie afwerking. Wij maken hierbij alleen gebruik van de kwaliteitsprodukten van Awlgrip en International.

Tijdens het gehele proces staat uw jacht in onze spuitloods, die aan alle milieueisen voldoet, in onze verwarmde cabine met afzuiging.

Hieronder ziet u een paar voorbeelden; Geplamuurd met Awlgrip, en vervolgens afgespoten met topcoat van Awlgrip, wij bieden u een ruime keuze aan kleuren van Awlgrip, die wij op grote gespoten kleuren kaarten kunnen laten zien, u krijgt dan een gedrukte kleuren kaart met echte verf stempels mee naar huis om de juiste kleuren combinatie te kunnen uitkiezen.

20 jaar fulltime ervaring

Rolf van Eijck en Roos Fluit voeren samen het jachtschildersvak uit met heel veel gedrevenheid, met 20 jaar fulltime ervaring in het plamuren of refitten van plezierjachten treft u bij ons een vakkundig advies. Het advies kan gaan over kleur stellingen of mogelijke verbeter punten van uw jacht.

Om het compleet te maken werken wij daarom samen met vakbedrijven. Met RVS onderdelen en motortechniek ondersteunend, Composiet verwerker of een timmerman kunnen wij u de volledige service bieden.

Kwaliteitsproducten zoals International voor de onderwatersystemen en Awlgrip voor boven de waterlijn staan – in combinatie met ons harde werken – garant voor een optimaal resultaat.

Onze spuitloods is een verwarmde ruimte die voldoet aan de huidige strenge milieueisen. Met een zeer goede afzuiginstallatie zijn wij in staat u top werk/kwalliteit te leveren.

De Houtribhaven heeft een 20 tons staandemast kraan, met een mastenkraan tot 24 meter hoogte zodat uw jacht gemakkelijk vanuit het water in onze loods geplaatst kan worden.

Betrouwbaarheid, service en tevredenheid over de werkwijze/planning en het afgeleverde werk staan bij ons voorop. Wanneer u voor Quality Yachtpainting kiest, dan kiest u voor persoolijke benadering, punctualiteit en kwaliteit van een hoog niveau.

Jachtschildersbedrijf Quality Yachtpainting is gevestigd op het terrein van de Houtribhaven in Lelystad, direct aan het IJsselmeer ten noorden van de Houtribsluizen en op 200 meter van de Bataviahaven.

Voor meer informatie het plamuren van uw boot en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.