Over ons

Quality Yachtpainting hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Op deze pagina vertellen we u wat meer over wie we zijn en wat we hebben gedaan.

Rolf;

Sinds mijn jeugd ben ik een verwoed zeiler, waaruit dit vak bij mij is ontstaan. Ik ben uit passie in deze wereld gestapt.

Sinds het jaar 2007 ben ik het bedrijf Quality Yachtpainting gestart samen met mijn partner Roos Fluit. Ik heb fulltime bij Hidde Witvoet Spray Center Elburg en Klaver Yachtpainting Vollenhove gewerkt, waar ik het jachtschildersvak goed heb geleerd. Inmiddels werk ik met de producten van deze tijd.

In 2007 ben ik Quality Yachtpainting gestart. Door al mijn ervaring van de afgelopen 23 jaar kan ik uw zeil-/motorjacht weer zo goed als nieuw spuiten. zodat u met uw jacht weer vele jaren probleemloos kan genieten.

Ons bedrijf Quality Yachtpainting heeft een goede naam opgebouwd als klein, specialistisch bedrijf met het jacht schilderwerk van bovengemiddeld niveau.

Doordat ik samen met mijn vrouw het werk uitvoer en geen personeel heb, zijn onze overheadkosten tot een minimum gebracht, waardoor wij met de beste en mooiste lakken werken uit onze branche! . De Houtribhaven heeft alle voorzieningen in huis om u en uw jacht optimaal te kunnen bedienen.

Roos;

Sinds 2008 ben ik in ons bedrijf Quality Yachtpainting ingestroomd.
Wat mij zo aantrekt in dit vak zijn de verschillende specialistische onderdelen van schuren, plamuren, verwerken van verfproducten en kennis, veel kennis met ervaring om een boot weer helemaal mooi te maken dat alles klopt en je dat met een goed gevoel kan leveren aan de klant.

Het bedrijf samen met mijn partner Rolf runnen is een groot voordeel. De neuzen staan dezelfde kant op en je draagt de verantwoording zodat je er volledig voor gaat.

De watersport heeft mijn hart gestolen, de combinatie van wind, water en snelheid is fantastisch en nog goed als ontspanning ook. Op dit moment windsurfen we veel. Wellicht zal er in de toekomst weer een boot in ons leven komen, een combinatie van comfort en snelheid, natuurlijk mooi gespoten!

De persoonlijke aanpak die we kunnen bieden vind ik een belangrijk onderdeel. Van begin tot eind heeft u met ons te maken. We kunnen daardoor de klant een kijkje laten nemen in het jachtschildervak en hoe de werkzaamheden verlopen.

20 jaar fulltime ervaring

Rolf van Eijck en Roos Fluit voeren samen het jachtschildersvak uit met heel veel gedrevenheid, met 20 jaar fulltime ervaring in het plamuren of refitten van plezierjachten treft u bij ons een vakkundig advies. Het advies kan gaan over kleur stellingen of mogelijke verbeter punten van uw jacht.

Om het compleet te maken werken wij daarom samen met vakbedrijven. Met RVS onderdelen en motortechniek ondersteunend, Composiet verwerker of een timmerman kunnen wij u de volledige service bieden.

Kwaliteitsproducten zoals International voor de onderwatersystemen en Awlgrip voor boven de waterlijn staan – in combinatie met ons harde werken – garant voor een optimaal resultaat.

Onze spuitloods is een verwarmde ruimte die voldoet aan de huidige strenge milieueisen. Met een zeer goede afzuiginstallatie zijn wij in staat u top werk/kwalliteit te leveren.

De Houtribhaven heeft een 20 tons staandemast kraan, met een mastenkraan tot 24 meter hoogte zodat uw jacht gemakkelijk vanuit het water in onze loods geplaatst kan worden.

Betrouwbaarheid, service en tevredenheid over de werkwijze/planning en het afgeleverde werk staan bij ons voorop. Wanneer u voor Quality Yachtpainting kiest, dan kiest u voor persoolijke benadering, punctualiteit en kwaliteit van een hoog niveau.

Jachtschildersbedrijf Quality Yachtpainting is gevestigd op het terrein van de Houtribhaven in Lelystad, direct aan het IJsselmeer ten noorden van de Houtribsluizen en op 200 meter van de Bataviahaven.

Voor meer informatie het plamuren van uw boot en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.