Polyester jacht spuiten

Quality Yachtpainting is een gespecialiseerd bedrijf in het spuiten van polyester jachten

Als uw jacht een doffe uitstraling heeft en u van plan bent om uw jacht te laten spuiten, dan bent u bij Quality Yachtpainting aan het juiste adres. 

De meeste jacht eigenaren komen wanneer het jacht op veel plekken dof begint te worden. De eerste jaren, wanneer het verkrijten van de gelcoat begint, wordt met zwaar poetsen nog een goed resultaat behaalt maar naar loop van tijd is de gelcoat na het poetsen weer snel dof.

Vaak wordt hier te lang tegen aangekeken om kosten uit te sparen, maar dit komt niet ten goede van de waarde van het jacht. Wanneer u ervoor kiest om uw jacht te laten spuiten, wordt de gelcoat van uw jacht weer goed beschermd, het is makkelijk schoon te houden en zeker niet onbelangrijk dat uw jacht er weer stralend uitziet.

Wij kunnen uw jacht professioneel spuiten in Alexseal of Awlgrip topcoat. Deze 2 componenten systemen staan als beste bekend in onze branche om de hoge slagvastheid, mooie kleuren en hoge glans. De duurzame kwaliteit van deze 2 componenten verf verhoogt ook de gebruiksvriendelijkheid. Er is een prachtige kleurenkeuze, voor iedereen. Deze kleurlakken staan bekend om het schoon houden met water of een beetje groene zeep.

Het zwaar poetsen van uw jacht zal 10 jaar overbodig zijn door de kwaliteit van deze lakken. Er wordt in 3 lagen gespoten om de juiste laag dikte te krijgen, indien nodig wordt er eerst een epoxy primer aangebracht, ook dit gaat weer in 3 lagen om de kwaliteit te garanderen. De biezen/striping plaatsen wij met behulp van een laser strak op uw jacht.

Het jacht zal weer als nieuw zijn. U zult trots zijn op het eindresultaat, en waaraan u voor jaren plezier beleefd.

Alexseal heeft een basecoat systeem waar wij zeer graag mee werken. De eerste laag is één dekkende kleurlaag met zeer hoge pigment en daarover gaan drie lagen Clear coat Alexseal. Om het eindresultaat nog mooier af te maken spuiten we de biezen voor dat de Clear coat er op gaat om de randen van de biezen te verminderen. Daarbij is dit hoogwaardige basecoat systeem van Alexseal zeer hard, minder krasgevoelig en qua glans en u.v. bescherming de beste in onze branche. Voor de mensen die nog een stap verder willen schuren we het geheel dan nog een keer en spuiten het weer af met blanken lak om de biezen weg te laten smelten en het aanvoelt als een geheel.

Hieronder ziet u het stappenplan zien van onze werkzaamheden. De foto’s tonen hoe wij er letterlijk weer een ‘plaatje’ van kunnen maken. In de portfolio staan veel meer eindresultaten van dit soort behandelingen.