Reviews en beoordelingen Quality Yachtpainting

Bekijk Quality-yachtpainting ook op awlgrip.com

Op internet zoeken naar een vooral betrouwbaar, professioneel en vakdeskundig adres om ons motorschip te laten refitten. Dat valt nog niet mee! Totdat wij met de boot in de buurt waren van Lelystad en op internet zagen dat daar Quality Yachtpaintng gehuisvest was. Even bellen en het contact met een afspraak werd gemaakt.

De volgende dag kwamen wij oog in oog te staan met een enthousiaste ondernemer die wist waar hij het over had. Tijdens het bekijken van ons schip zag hij plekjes waar wat water bleef staan en gaf aan dat te kunnen verhelpen. Hij zag het zoals wij het graag wilden laten doen, zoals alle ramen eruit etc. Dat  gaf ons een goed gevoel.

Een offerte werd gemaakt en wij zijn met Quality Yachtpainting, beter gezegd met Rolf en Roos, in zee  gegaan. Zakelijk werd alles duidelijk, correct en zonder omhaal besproken en op schrift gesteld. Verborgen problemen die zich tijdens de klus openbaarden werden op een goede manier besproken en opgelost. De betrokkenheid en motivatie van zowel Rolf als Roos in hun werk is bewonderenswaardig. Dit alles heeft geleid tot een resultaat dat veel respect afdwingt.

Diverse keren zijn wij in havens aangesproken over ons zo mooi uitziende gespoten schip. Naast de zakelijke kant kunnen wij terugkijken op een ontspannen, gezellige en vriendschappelijke tijd van overleggen, samenwerken,samen koffie drinken en samen lunchen. Rolf en Roos jullie hebben ons een fantastisch product geleverd waar jullie trots op kunnen en mogen zijn!

Gezien de sfeer waarin wij zaken hebben gedaan en gewerkt hebben zullen wij zeker nog eens langs komen voor een bakkie koffie met appelgebak. En dan geef ik Senna, jullie hond, weer stiekem een stukje onder de tafel. 

Bedankt voor het resultaat en de goede samenwerking,
Dieny en Frank Lassche
(ms “Madoera”)Beste Roos en Rolf,

Nadat we een witte Moody 41 Classic hadden gekocht in Zuid Frankrijk besloten we dat we de voorkeur gaven aan een donkerblauwe romp.

Het schilderen van de romp van een boot doe je niet ieder jaar. Belangrijk is dan te kiezen voor kwaliteit. We lazen van verschillende aanbieders de websites en reviews en besloten jullie te bezoeken. Vanaf het eerste moment merkten we jullie passie, niet alleen voor de kwaliteit van het schilderwerk maar ook de dienstverlening die daarbij hoort. Jullie dachten mee aan alle zaken die je maar kon bedenken.

Mede door jullie adviezen, betrokkenheid en jullie kwaliteit van werken is het een prachtig schip geworden. We danken jullie voor de gastvrijheid en de service die jullie continue, ook nadat het werk was gedaan, hebben gegeven.

Mochten we om wat voor reden weer behoefte hebben aan een nieuwe romp-schildering dan komen we zeker terug.  We kunnen jullie met een gerust hart bij een ieder aanraden.

28-11-2017Beste Rolf en Roos,

Na schade gevaren te hebben op de Caribische zee, gingen wij op zoek naar iemand in Nederland die dit goed voor ons zou kunnen repareren. Na wat gegoogeld te hebben vanuit de Carieb, kwamen we bij Quality Yachtpainting terecht. Vooral de goede reviews gaven de doorslag om bij hen een offerte aan te vragen. Eind mei ging ons schip op transport van Florida naar Europa, dus we kwamen na het drukke seizoen bij Rolf en Roos terecht. De maanden juni, juli en augustus mocht onze Helena in de hal staan en konden zij en wij er rustig aan werken. Van het een kwam het ander en het werd uiteindelijk een hele klus om haar weer in orde te krijgen. Maar wat fijn dat wij zelf in overleg met Rolf en Roos aan onze boot konden werken. Zij namen ook alle tijd om haar er weer picobello uit te laten zien. Ik heb nog nooit mensen gezien die zo secuur schuurden, plamuurden en spoten. Elk hobbeltje en gaatje werd aangepakt.

Dus iedereen die dit leest: als je gaat varen op het IJsselmeer, Wadden of de Noordzee, zet vooral je zonnebril op want onze Helena is weer in de vaart en ziet er mooier uit dan ze ooit geweest is.
Je kunt je boot met een gerust hart aan Rolf en Roos overlaten, want zij maken er weer een beauty van. Wat een fijne mensen! Bedankt.

Groetjes,
Ria en Peter
2017Deze zomer hebben wij het dek, de kajuit en de kuip van onze boot, een Victoire 26, laten schilderen door Quality Yachtpainting in Lelystad.

De opbouw was helemaal gecraqueleerd en er moest iets aan gedaan worden, om te voorkomen dat het verder ging.

Onze boot ziet er nu weer prachtig uit, zo mooi dat het opvalt en er regelmatig mensen komen vragen waar wij dit hebben laten doen.

Wij zijn vanaf het eerste moment dat wij met dit bedrijf in contact kwamen heel enthousiast over hen.

Er was van meet af aan een prettige open communicatie en er werd meegedacht in wat we wilden. Tijdens de werkzaamheden, toen wij op vakantie waren in het buitenland, kregen we steeds onmiddellijk antwoord op onze vragen per mail. We werden op de hoogte gehouden en bovendien stuurden ze foto’s zodat wij de werkzaamheden konden volgen.

Kortom een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat goed werk levert.

De Maran (Utrecht)
23-8-2016Beste Rolf en Roos,

Afgelopen maanden mocht onze motorboot “PIM” bij jullie bivakkeren. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant kreeg de “PIM” een fraai uiterlijk. Door “vakmanschap is meesterschap”  kreeg onze boot aan de buitenkant een facelift met Awlgrip ( volgens jullie woorden een slijtvaste keiharde verf). De PIM ziet er weer uit als nieuw, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant.

Maar niet alleen voor het buitenwerk ben je aan het goede adres bij Quality yachtpainting, ook voor raamrubbers, lakwerk binnenkant,  polijsten van aluminium en vervangen van hout kun je daar terecht.

Je voelt je welkom, ook al kom je onaangekondigd. Je wordt altijd keurig te woord gestaan omtrent vorderingen aan je boot. Ze adviseren je ook op een prettige manier (“de boot mag alleen nog maar gesopt worden met groen zeep!”). Mochten er problemen zijn met houtwerk en de motor vertoont kuren dan schakelen zij de timmerman (S.J. Nijenhuis) in en de dieselmonteur (Arjan Kroezen scheepstechniek). Beiden staan eveneens voor vakmanschap.

Afspraken worden nagekomen, rekeningen zijn transparant en waar nodig is wordt er overlegd, dus geen onverwachte hoge rekeningen achteraf.

Iedereen die zijn boot wil laten schilderen en renoveren wil het beste van het beste. Ja dan ben je bij hun aan het goede adres, want zeg nou zelf, iedereen wil toch het beste voor zijn boot.

Kees Jansma heeft wel eens gezegd over het Nederlands voetbalelftal: dat is een goed stel hoor! Dit gaat zeker ook op voor Rolf en Roos. Een goed op elkaar ingespeeld team die weten waar ze mee bezig zijn.

Met recht kan gezegd worden: Quality Yachtpainting gaat voor kwaliteit.

Nogmaals bedankt, ook voor de koffie en thee met gebak en sauzijzenbroodjes ( op de vroege ochtend!) en de aandacht van Senna. Een snoeppie van een hond!

Arjen en Magda Niezing
31-3-2016Beste Roos en Rolf,

Via via hebben we jullie leren kennen en daar zijn we maar wat blij mee. Onze boot een blauwe Moody 36 genaamd Ciseaux werd grijzer en grijzer en is door jullie vakkundig onderhanden genomen. De boot staat er weer bij als nieuw.

Wat zo leuk is is dat we ons altijd welkom voelen bij jullie, dus gezelligheid, en we gezien hebben met wat voor passie en gevoel voor kwaliteit jullie te werk gaan.

Helemaal top.

De boot is weer klaar om te water te gaan en weg te varen, maar zodra we in de buurt zijn komen we ongevraagd op de koffie!!!

Dank voor het mooie geleverde werk
Veel groeten
Erik van der Schaar
Winter 2015 – 2016Beste Rolf en Roos,

Ladigue was bij Quality Yachtpainting in bijzonder goede handen! Jullie zijn niet alleen geweldig goede vaklieden, ook zijn jullie servicegericht en plezierig en zorgvuldig in jullie communicatie.

En flexibel: halverwege de klus bleek dat ons pas gekochte stalen schip een verborgen gebrek had aan het plamuursysteem, wat een heel andere aanpak vergde die voor onze 48-voeter ook veel meer tijd vroeg. Jullie stelden zonder morren jullie vakantie een aantal weken uit en gingen onbekommerd met een ingehuurd straalbedrijf aan de slag. Dat jullie bedrijfsruimte hierdoor het aanzien kreeg van de Sahara bij windkracht 8, deerde jullie niet. Professionals als jullie zijn, waren jullie daarop ingesteld. Jullie ruimden de boel blijmoedig op en gingen fijnbesnaard aan de slag met het blanke staal van Ladigue …

Het resultaat is oogverblindend! Ladigue kreeg een prachtig strakke coating met elegante nieuwe biezen. De kwaliteit, zo verzekeren jullie, is zodanig dat wij er de komende jaren geen omkijken naar hebben! Daar hebben wij ook alle vertrouwen in. Niet alleen Ladigue was bij jullie in goede handen, maar ook haar twee baasjes!

Monique van Voornveld en Joost Tersteeg
2014Rolf en Roos,

Ja, die leer je wel kennen wanneer je 6 jaar lang je boot staat af te bouwen/refitten vlak bij hun bedrijf en je ziet dan het ene na het andere schip, soms niet meer zo heel mooi, maar als nieuw en herboren de werf verlaten.

Vooral het even kijken vooraf en dan het eindresultaat PRACHTIG!

Ook hun gemotiveerdheid (beseffen dat voor de klant z’n schip z’n alles betekent) en lol in het werk was voor mij de reden om m’n stalen vd Stadt 34 ook door hun te laten spuiten in AWL grip.

Dit vond plaats in 2013 en nu nog steeds in perfecte staat alsof gisteren gespoten.

Dankbaar en blij hiermee kan ik Rolf en Roos als topvakmensen aanbevelen. Ga ook eens praten en kijken, dan kan er maar een conclusie zijn voor je schip…. Quality Yachtpainting !Lieve Roos en Rolf,

We wilden jullie nogmaals bedanken. Na twee vervelende ervaringen bij andere werven, was het een feest om bij jullie te zijn. We zijn echt blij dat de afronding van de Nangiala in jullie handen is terecht gekomen.

Twee enthousiaste en vriendelijke mensen die allerlei boten weer een vakkundig en mooi uiterlijk meegeven.

Complimenten!!!

We zien jullie binnenkort mog een keer voor de laatste kleine klusjes.

Hopenlijk komt er binnenkort wat vrije tijd voor jullie om weer eens lekker te relaxen.

Nogmaals dank, en liefs,
Ruben en Mirjam
April 2013, Bilthoven2013: vanuit Zeeland naar Lelystad gevaren om mijn boot een andere rompkleur te geven: de tocht was mooi maar nog mooier is het resultaat!

Ik ben zeer tevreden over Quality Yachtpainting: professioneel werk en prettige mensen met wie goed en vlot gecommuniceerd kan worden.

Othon EijsboutsBeste Rolf en Roos,

Zo mogen we jullie al noemen, na de persoonlijke contacten en aandacht die jullie, naast de boot, ook aan ons besteedde.

We willen jullie hartelijk danken voor het bijzondere mooie werk, wat jullie aan onze boot hebben geleverd, maar ook voor het goeie advies, om toch maar het gehele schip mee te nemen, terwijl wij alleen maar de opbouw wilden laten spuiten.

We hebben er een geheel nieuw schip voor teruggekregen; neen, eigenlijk mooier dan nieuw!

En, ja, bij zo’n kwaliteitsschip hoort dan natuurlijk “Quality-Yachtpainting”.

We wensen jullie veel succes bij de overige opdrachten, die we een ander van harte kunnen aanbevelen.

Groet,

Marianne en Dick van Hensbergen
Doorn, september 2012Beste Roos en Rolf,

Na 10 jaar werd het tijd om onze Contest42S opnieuw te laten spuiten. Dit voorjaar (2012) hadden wij voor het eerst contact. Jullie persoonlijke begeleiding en deskundigheid was opvallend, terwijl het zakelijke karakter bij de anderen domineerde. Een schip is een persoonlijk bezit, en werkzaamheden die de presentatie zo beïnvloeden als de kleur, wil je in goede handen geven. Samen hebben we gekozen voor de originele kleur in AWLGrip, die er prachtig is opgekomen. Jaren heb ik getreurd over mijn scheve waterlijn, en wat staat die er weer mooi op! Eigenlijk had ik dit 3 jaar eerder moeten doen, dan hadden we eerder van dit beeld kunnen genieten én zouden we ook weer eerder bij Quality Yachtpainting teruggekomen zijn.

Goed werk, tot over 7 jaar en bedankt!
Renée en Sidney GenesteDe beslissing om in 2010 juist deze X-442 aan te schaffen hing af van de kosten van een volledige refit. Dit moest helemaal ‘mijn’ boot worden en dus moest ik in korte tijd een zo nauwkeurig mogelijke begroting opstellen om een afgewogen beslissing te kunnen nemen. Dan moet je kunnen vertrouwen op informatie die anderen verschaffen. Quality Yachtpainting was daarin zeer responsief. Hoewel de aanschaf onzeker was en de opdracht vooraf niet was gegund, werden alle vragen die ik via internet stelde over zaken als het overspuiten van de romp met Awlgrip, de behandeling van het onderwaterschip en diverse werkzaamheden aan romp en opbouw (polijsten/matteren/herstellen), adequaat beantwoord. Hierdoor had ik snel een goed beeld van de kosten en de tijd die gemoeid zouden zijn met dit gedeelte van de refit. Wat mij erg aansprak is de persoonlijke aanpak van Rolf en Roos. Omdat ik ook ooit voor mezelf ben begonnen en weet hoe fijn het is als klanten je vertrouwen, was de “gun” factor hoog. Rolf en Roos hebben dat vertrouwen volledig waargemaakt en mede dankzij hun heb ik nu ‘mijn’ boot.

M.vr.gr,

Edwin