Stalen jacht spuiten

Quality Yachtpainting is een gespecialiseerd bedrijf in het spuiten van stalen jachten

Wanneer de lak van uw stalen jacht begint te verweren/verkrijten en er eventueel roest problemen ontstaan, kunt u het jacht laten overspuiten.

Als de lak krakelee of kleine scheurtjes vertoont zal de lak zwaar geschuurd worden en de slechte plekken met roest zorgvuldig weg geslepen.

Wanneer alles grondig en secuur is weg geslepen wordt het uitgevult met plamuur en alles gespoten in de anticorosieve epoxy primer. U kunt er ook nog voor kiezen om lelijke lasnaden, waar vuil in achterblijft rond en glad af te laten werken.

Uw jacht wordt professioneel afgespoten in Alexseal of Awlgrip topcoat. Deze 2 componenten verf staan als beste bekend in de branche om de slagvastheid, mooie kleur en hoge glans. De duurzame kwaliteit verhoogt ook de gebruiksvriendelijkheid. Er is een mooie kleurenkeuze voor ieder wat wils. Deze lakken staan bekend om het schoon houden met water of een beetje groene zeep en eventueel wat ontkalker.

De topcoat wordt in 3 of 4 lagen gespoten om de juiste laag dikte te krijgen, indien nodig wordt er eerst een epoxy primer aangebracht, ook dit gaat weer in 3 lagen om de kwaliteit te garanderen. De biezen/striping plaatsen wij met behulp van een laser strak op uw jacht.
 
Het jacht zal weer als nieuw zijn. U zult trots zijn op het eindresultaat, en waaraan u voor jaren plezier beleeft.